torstai 29. marraskuuta 2012

Pakkanen viimeinkin!

Tänään oli aamulla -14 pakkasta. Mahtava homma! Vauva ja hänen isä lähtivät ostoksille aamusta kahdestaan. Hyvin oli mennyt. Itse kävin silläaikaa apteekissa ja kaupassa ostaan ruokaa.
Paistoin röstiperunoita, paneroituja sipulirenkaita ja pihvejä lounaaksi, ennenku tuo isannuus lähti töihin.
itse olen yrittäny järjestää yhtä makuuhuonetta. Kauhean vaikeaa kun pitäisi mahduttaa sänky ja sohva ja sohvapöytä, mutta ne ei oikein sovi mitenkään järkevästi.

Eilen leivoin XD joo mulla harvoin epäonnistuu leipomukset mutta eiline oli kyllä semmonen että ei onnistunu.
Tein mustikkarahka piirakkaa. Se taikina oli nii löysää että rahkat ja mustikat painu pohjaan asti kaikki. Nyt se sitte on jotaki paistoksen tyylistä rahka piirakka mössöä :P
Tein sitte äkkii toisen piirakan joka kyllä onnistui.

Sämpylöitä olen suunnitellu leipovani. Olisin laittanu porkkanaa, mut en löytäny valmista porkkanasosetta meiän kaupoista.

Vauvan kanssa mennyt hyvin. Tällä hetkellä hän nukkuu. Vauva on oppinut kääntyyn mahalleen ja takaisin selälleen. Ensikuussa sitten aloitetaan syöttötuolissa istuminen pieninä hetkinä ja gluteenia sisältävien tuotteiden syönti, eli neljän viljan nallepuurolla  aloitellaan :) Vaikka esikoinen on jo 5v ja luulin ettei sitä osais enää hoitaa vauvaa, niin näkyy ne tulevan mieleen milloin mitäkin ruoka-ainetta aletaan antamaan ym kehitysvaiheet.

Seuraavaksi odotellaan että vauva alkaa ryömiä. Yritys on kyllä kova, mutta vielä ei pääse kuin kellonviisari ympyrää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti