lauantai 3. marraskuuta 2012

OYS käynti, pyhäinpäivän viettoa.

En oo jaksanu viikkoon kirjottaa mitään. Yrittäny lepäillä. Vauva on muutaman viikon jo heräilly 2-3x yössä. Alkuun ei heränny ollenkaan. Meilä ku oon ainu joka yölä herää vauvaa hoitamaan niin alkaa väsyttää se yö heräily. Välillä vauvaa alkaa kauheesti yöllä naurattaa ja höpisee sängyssään. Joskus otan viereen aamuyöksi jos vauva ei ala rauhoittua pinnasängyssään.

Eilen käytiin Oulussa hoitamassa esikoispojan asioita sairaalassa..
Tuli sieltä uudet diagnoosit hänen tilastaan ja nyt oon täyttänu kaiken maailman tuki ja kun toutus lappuja.

Tänään onki sitte pyhäinpäivä ja illalla meen kirkkoon kuulemaan vuoden aikana kuolleiden nimet ja katsomaan kynttilän sytytystä sekä viemään myös haudalle kynttilöitä.
Yksi niistä nimistä onkin meidän isäntä joka nukkui pois keväällä. Monia tuttuja nimiä on varmasti muutkin, koska tunnen ja tiedän paljon esim ikäihmisiä paikkakunnaltamme.

Postilaatikkoon oli tullut tilaamani joulukortit :) ne tuli ihan muutamassa päivässä siitä kun tilasin. Niitäkin alan pian kirjoittaa valmiiksi ja laittaa kuoriin että ei sitte muutaku postiin ne joulukuussa.

Pukin konttiin on tullut ostettua lapsille lahjoja ja maanantaina käytiin ostamassa uusi kiuas meidän saunaan jonka siis ostin vauvan isälle niinku joululahjaksi.

Mä en taida saada yhtää mitään pukilta tänä jouluna... no jaa oha mulla jo kaikki tarpeellinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti