torstai 8. marraskuuta 2012

Vauva kuumeessa.

Viime yö oli melkoista taistelua. Vauvalla nousi rokotuksista lämpö ja heräsi puoli neljältä. Joi vähän maitoa, mutta muuten huusi ja kitisi ja jännitti vartaloaan suoraksi sekä kiemurteli sylissä. Mikään ei tuntunu auttavan. Annoin Panadol mixtuuraakin mutta ei sekään auttanut. Puoli tuntia vauva nukkui sohvalla minun kanssa. Sitten puoli kasilta menin herättään vauvan isän, että nyt on vuoron vaihto, etten jaksa enää valvoa ja pääsin itse nukkumaan.

Kymmenen jälkeen nousin ylös. Söin aamupalan ja esikoiselle myös sekä hänelle vaatteet päälle. Vauvalle lämmitin lihasoseen ja perunaporkkana sosetta. Käytiin esikoisen kanssa ulkona ennenkuin vauvan isä lähti illaksi töihin.

Nyt on esikoisen kanssa pyykkiä laitettu pyörimään ja vauvan tuttipullot ja tutin oon keittäny. Pitäisi olla isompi kattila että mahtuvat kaikki samaan.
Vauvakin alkaa parantua. Lämpöä oli 37.7 hetki sitten. Yöllä en edes uskaltanu mitata kun tietää että rokotteesta noussu lämpö ja varmaan siellä 40 se huiteli.

Isänpäiväkin lähestyy. Pitäisi meidän alkaa tehdä kortteja isille ja papoille. Vauvan isä kävi eilen ostamassa pienet lahjat omalle ja mun isälle. Toivottavasti ne on mieluiset. En ole vielä itse hankkinut mitään isänpäivälahjaa.

Kotihommia vielä tällepäivää, joten eiku pyykin viikkaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti