maanantai 19. marraskuuta 2012

Uusi viikko alkakoon.

Aamulla kello herätti kuudelta ylös. Esikoinen on tälläviikolla hoidossa ma-pe 7-14.
Oli tosi rankkaa saada hänet ylös ja hoitoon ei halunnut mennä. Itki ja käskytti minua riisumaan vaatteitaan. Jätin kuitenkin heipan jälkeen suoriutumaan riisumisesta itse. Täytynee laittaa hänet illalla nukkumaan jo puoli kahdeksan aikaan. Yleensä mennyt siinä 20-20:30 mutta silloin onkin saanut nukkua aamustakin pidempään.

Käytiin eilen Ylivieskassa katsomassa kärkkäisen joununavaus raketteja. Tulomatkalla haettiin sibelistä pitsaa. Toisessa pitsassa oli pieni metallipala jonka vauvan isä suustaan löysi. Onneksi ei ollu enempää.

Vauvan isä on taas yövuorossa.... alkaa pelottaa jo öisin kun on täällä lastenkanssa päineen.. toivottavasti se hiippari ei tuu meille mikä täällä on nyt paljo liikkunut.

Kohta pitää herättää tuo isäntä tuolta ja haetaan esikoinen hoidosta. Sitte mennään lääkäri neuvolaan porukalla ku vauvalla on sinne aika.

Aurinko alko paistaan suoraan mun naamaan XD mahtavaa... vaikka sais tulla se pysyvä lumi ettei olis iltoisin pimeää ja synkkää. Pihalla alkanu kasvamaan nurmikostaki vilja kun sitä on sinne kylvetty.

Nyt alan valmistautuun lähtöön. Aurinkoista päivää kaikille.. Toivottavasti paistaa muuallakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti