torstai 20. syyskuuta 2012

Tämän päivän tapahtumat

Yöllä vauva herätti siinä puoli viiden aikoihin, niinkuin nykyään on tehnyt jo 1kk ajan suunnilleen. Juo tällöin 200-220ml maitoa ja jatkaa unia. Vaihdoin myös vaipan kun hän oli nukahtanut uudelleen.
Seuraavaksi heräsi 7:30. Tähän aikaan ei juo maitoa niin paljon vaan 100-120 ml ja joskus vähemmän. Vauva herää kuitenkin ja tullaan olkkariin yleensä katsomaan aamu tv:tä. Vauva valvoo siinä suunnilleen 1-2 tuntia ja juo joskus vielä vähän maitoa  ennenkuin nukahtaa taas. Yleensä myös itse nukun samaan aikaan.
Seuraavaksi vauva heräilee klo 10-11 aikoihin ja juo 160ml.  Tämän jälkeen menen yleensä suihkuun jos on tarvis ja otan vauvan mukaan sitteriin jos olen hänenkanssaan kahdestaan hereillä.
Touhuanmme myös vauvan kanssa leikkimatolla ja hän tykkää siitä kovin. Ainakin leikkikaaren elukat naurattavat. Vauva jaksaa n15 minuuttia leikkimatolla naureskella kunnes tulee väsymys ja kitinää ja kohta tulee uni. nyt siis klo on 12:06 ja vauva on nukkunut suunnilleen 15 min tällä hetkellä.

Ulos mennään jos sää sallii tänään. Kovin tuulee, toivottavasti ei ala satamaan, vaikka onhan vaunuun sadesuoja olemassa ja itelle sateenvarjo että pikkusade ei haittaa ainakaan.

Joku viikko sitten ostin Prismasta jääpalamuotteja vauvan peruna soseita ja porkkanasoseita varten, joilla siis aloitetaan sitten kun vauva on 4kk. Ite oon aika tarkka että aloitetaan juuri silloin, eihän ne suositukset ole turhaan vaan sen vuoksi että vauva säästyy maha vaivoilta ja suolisto on kerennyt kehittyä siihen mennessä vastaanottamaan kiinteämpää ruokaa :)

Pitää soittaa tuttavalle jolta saa viimevuoden perunoita vielä, koska en uskalla aloittaa aivan maasta n nostetuilla heti. Ja aivan uusia perunoitahan ei saa antaakkaan vauvalle ja olikos se että alle 1v lapsellekkaan. Meilläkin perunat on vielä sellasia että pystyy kuorineenkin syömään että niitä en kyllä vauvalle anna.

Nytpä siis odottelen että vauva heräilee seuraavan kerran ja päivitän illemmalla lisää tekstiä meidän päivästä tänään.

Vauva päättikin herätä jo ennen puolta yhtä. Joi maidon ja lähdettiin käymään vaunuilla ulkona lenkki ja samalla kaupassa. Kova tuuli oli ja itellä liian vähä vaatetta. 

iltapäivällä vauva nukkui myös unet ja illalla meni siinä 8 jälkeen yö unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti