tiistai 11. syyskuuta 2012

Tympii....

Tässäpä eilisestä juttua kun en kerennyt kirjoitella. Käytiin esikoisen kummilla kylässä. Siellä hän sai puimurin kyytiä, jota oli kovin odottanut. Hän tykkää olla kaikkien työkoneiden kyydissä pelto hommissa.
iltapäivällä puuhasin sisällä ruokaa ja vauvan pappa kävi meillä laittamassa allaskaappia vessaan kiinni.

Tänään olen vauvan kanssa kahden tällähetkellä. Maalasin saunaan tulevat kaiteen ja seinänojan osat valkoisella vahalla. Lauteet on samalla vahalla maalatut.

On vähä sellainen päivä ettei tiedä mitä tekisi nyt. Koti hommia on kyllä vaikka mitä, kun ei meillä ukko oikeen tee mitään, paitsi jos pyydän, mutta usein jä jotain häneltä tekemättä.... Eilenkin kyllä laittoi pyykit narulle, mutta kuivat narulta laittoi vaan yhteen kasaan :( olisi kyllä joutanut ne viikkaamaankin.. no siinäkin on kyllä yks ongelma. Hän ei osaa viikata XD vaatteet on ihan rutusa kasassa jos hän ne kaappii laittaa. Ja omat vaatteensa mukostaa hyllyillä ku pikkukakarat miten sattu etsiessää jotain ja siihen ne jää.. ja minä sitten niitä viikkaan takaisin.. Hieman, eli aika paljon tuo ärsyttää.. MIEHET.... huoh. Ulkona on niin synkän oloista että sataakohan vettä, muuten kyllä voisi mennä ulos vauvan kanssa.

Näkyi olevan sivuillani yli 150 käyntiä, eli olisi kiva jos jättäisit jonkun kommentin minulle tms :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti