sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tuuriin

Lähdettiin perjantaina siinä puoli kahdelta kohti tuuria. Kerran pysähdyttiin välillä. 3 tuntia kesti matka.
Voin kyllä sanoa tuuri ohjelmaa seuranneena että paikka, siis kauppa oli kyllä paljon pienempi mitä oli ohjelmasta ymmärtänyt ja hirmu ahdas liikkua. Onneksi kärkkäisellä on paljo leveämät kulkuväylät ja samat tavaratki oikeastaan. Ohjelmasta oli ymmärtäny että se vesan talo on siinä jossain metän reunassa ni sehä oliki aivan siinä vieressä XD mut ei vesaa näkyny.

Hotellista ainu miinus oikestaa siitä kun ei ollu huoneessa eikä aulassa mikroa!!! siis iha välttis perheessä jossa pieniä lapsia. Hotellin asukkaat saivat kyllä käyttää mikroa joka on alhaalla mistä saa aamupalanki mutta en kyllä sinne mitää maitoja lähteny lämmittää ja varsinkaa yöllä kun hotellihuoneet on 2 ja 3 kerroksessa. Meidän oli 2 kerroksessa.  Ajattelin laittaa heille palautetta mikron puutteesta s-postilla.
Ja voihan sitä omiaki eväitä syödä kun huoneessa oli pikku jääkaappi kuitenki ja ruokaravintola meni kiinni illalla joskus puol 11 aikaan. muut oliki siihe mennessä jo kiinni.

No sit tää ravintola jossa käytiin... tosi kallis ja paikasta sai listan mukaan vaan 3 sorttista pitsaa! siis mitä v! ja oliko vaan 4-5 pääruoaa edes. iha paska paikka. ja kokkeja silti hääräs keittiössä ainaki 3.

Käytiin siellä tavarapuodissa kun päästii asettuun hotelliin ja ostettiin jouluksi tavaraa lapsille. Itelle ostin topin ja housut. kynsikoriste jutun ja luomiväri paletin. Käytii ruokakaupan puolelta ostaan vähä syömistäkin.

Lauantaina käytiin aamulla vielä siellä tavarapuodissa ja ostin tuikkulyhtyjä isommalle lapselle talvihaalarit. lisää leluja jouluksi. sisustus juttuja, hajuvettä ym.

klo 12 oli viimestään huoneen luovutus aika niin puoli 12 lähdettiinki sitte pois ja ajettiinki Kokkolaan jossa oli rakenna sisusta asu messut urheilutalolla. Eipä siellä ollut oikein mitään silti. Kauhee rotisko se vanha urheilutalo. Siel ei sit vissii oo mitää uudempaa hallia missä pitää messuja. Suoraa sanottuna hävetti ku siellä oli joitai julkisuudessaki olleita henkilöitä vieraana ja ne messut ei ollu mistää kotoisin.

Tulipahan käytyä mut ideoita ei kyllä jääny mieleen yhtään. 2 makkaraa söin ja neki oli pahhaa ja se sinappiki jostai isosta ämpäristä, hyi.

Sit lähettii ajaa kohti kotia. Meni vielä varmaa tunti suunnilleen. Illalla vauvan kylvetys ja elokuvan katselua. Reissu oli sen verran uuvuttava että nukahdin sohvalle vissiin jo enne ysiä. ja sänkyy mentiin nukkuun puol 11. Vauvaki nukahti illalla jo seittemältä yö unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti