maanantai 26. toukokuuta 2014

Taivaan täydeltä.

Siis vesisadetta. koko päivälle ennustettu vesisadetta. No vaihteluahan se on viikon kuumuuteen. Paitsi ulos ei pääse nytkään, kuin myös ei kauhean kuumalla ole voinut olla pihalla kun ei ole kunnon varjoa meillä. Toivottavasti istuttamani perennat alkavat nyt kunnolla kasvaa kun saavat vettä. En malta odottaa kukkien puhkeamista. Takapihallamme jokin vanha pensas on alkanut kukkimaan valkoisia kukkia. En ole saanut selvitettyä mikä pensas kyseessä.
Tilasin viherpeukaloilta serlarulla telineen,  tällaisen https://www.viherpeukalot.fi/?s=11&tuote=80382
aluksi petyin suuresti koska halusin vaaleanharmaan ja minusta kuva näyttää siltä, mutta todellisuus oli toinen. teline on sellainen likaisen valkoinen. Eilen asensin telineen kuitenkin paikoilleen, eikä näytä enää hassummalta. Itseasiassa tykkään kovin.
Pitäisi löytää vielä jokin nätti hyllykkö keittiön seinälle.

Tänään alkoi esikoispojan viimeinen viikko koululla kulkemista tälle keväälle, ja torstai kun on vapaa niin lyhyt viikko tiedossa :) Meillä ei ole tiedossa menoa minnekään valmistujaisiin vaikka mukava olisi käydä, mutte ole sukua/tuttavia sen ikäisiä.

Nuoremmalle pojalle olen suunnitellut lastensänkyyn vaihtoa. täytyisi vaan löytää sopivan kapea kun olemassa oleva päästävedettävä on 89 senttiä leveä ja veisi siis kauheasti tilaa makuuhuoneessamme. Muutaman löysin nettiä selaillessani mutta täytyy ensin katsastaa löytyykö ukon kodin varastoista mitään heillä ollutta vanhaa sänkyä joka olisi sopiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti