perjantai 11. heinäkuuta 2014

En ole unohtanut blogia!

Kuten otsikkokin jo sanoo niin unohtanut en ole, mutta ei ole kerennyt kirjoitella blogia.
Työt alkoi juhannus viikolla ja mukavaa on ollut.

29.6-4.7 olimme ikaalisissa kylpylä hotellissa. Siellä käytiin useamman kerran koko perheellä uimassa. Ulkona leikkimässä leikki alueella. Leikkihuoneessa leikkimässä. Vanhempi poika kävi ukon kanssa ongella jokamoli ohjattua toiminaa ja itse kävin yksin aikuisten rentoutus hetkessä. Ajettiin yhtenä päivänä Tampereelle särkänniemeen päiväksi touhuilemaan. Käytiin myös vähän ostoksilla viikolla ja kotimatkalle lkähdettäessä. Pienellä moottorivene retkellä kävimme myös ja ikaalisten keskustan tuntumassa katsomassa satahäme soi aluetta. Myös titi-nallen talossa kävimme.

Mukava viikko oli vaikkakin majoitus oli mitä oli. Toki perus asiat oli mitä tarvitsikin. Silti 70 luvulla rakennettu hotelli oli sitä aikakautta edelleen... hissikin 73 vuodelta... eli en oo varma oliko sit vanhempiki koko hotelli. Me oltii ihan tavallisessa yhden huoneen hotellihuoneessa koko perhe. Välillä meinas tuntua että sais olla enemmän tilaa lapsillekki touhuta. Noh he katsoi huoneessa ollessaan aika paljon junioria kun meillä ei kotona se näy.

Kotiin lähtiessä tosiaan ajoimme ensin tampereen suuntaan, olikos se nyt Ylöjärvi missä on suht uusi kauppakeskus. Siellä ei kauaa voinut olla kun pienempi poika alkoi hermostumaan ja nälkä tuli. Käytiin sitten abc syömässä ja kotimatka sujui suhteellisen rauhallisesti. Kävimme tulomatkalla myös Tuurissa vähän ostoksilla sielläkin kun sattui matkanvarrelel sopivasti ;)

Lomareissun jälkeen ehdin olla kolmisen päivää töissä kunnes iski maanantaina ihan kummallinen olo. Selkää juili sillei niinku olisi supistanu ja maha kipeänä. Sit maha löysällä ja oksettava olo mut ei oksennus tullut... sit viel jotain veristä vuotoaki vähän tuli alapäästä... joo ja kun siis oon raskaana viikoilla 22+ niin kyllähän se säikähdytti toden teolla. Neuvolassa työn jälkee kävin ja sit soitto klo 16 jälkee oulaskankaan päivystykseen.
Noh menin sit käymää siel mut ei ne lääkärit edes käyrää ottanu. Sain viikon saikkua kuitenki. olin varmaa kolme päivää aivan voimat pois. En jaksanu edes keittiöön kävellä, etteikö olis pitäny istua tai maata. Ihan kummallista. En jaksanu ruokaakaan laittaa. Saati nuoremman pojan kans edes ulkoilla. Ulos menin vähä ennen ku ukko tuli töistä, varjoon istumaan tuolille ja siitä sain valvottua pikkukossia.  Onneksi nyt parempi olo ja ensviikolla takas töihin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti