torstai 22. toukokuuta 2014

KESÄ.

Kyllä se on nyt täällä, eli kesä. Eilen huomasin naapurissa tuomen olevan kukalla.
Tilaamani viherpeukaloiden paketti odottaa hakijaana postissa. Pääsee istuttamaan ihania kukkasia, kunhan vaan saan ne kasvamaan ja elämään. Mulla on yksi kukkapenkki, jonne ei aurinko paista kuin aamulla ja aamupäivästä, sitten menee varjoon. Siinä ei tähän mennessä ole oikein menestyny kukat joita olen istuttanut.
Tälläkertaa tilasin loistotähdyketä,herttavuorenkilpeä, vuoriarhoa, loistotähdykettä ja oli siinä tilauksessa jotain muutakin. Ainakin aikaisempana vuonna istuttamat liljat ovat kovasti alkaneet kasvaa.
Tänävuonna en kylvänyt alkukeväästä mitään siemeniä sisällä kukiksi koska ne on aina minulla epäonnistunut siinävaiheessa kun on ulos pitänyt siirtää. Ovat kuumuuteen kuihtuneet. Ainoa mitä kylvin sisällä on chili. Minulla on ollut kauan montavuotta vanhija chilin siemeniä ja päätin kokeilla josko ne itäisi, ja niin ovat nyt jotain 10 senttisiä alkuja. Kun siitä vielä vahvistuvat siirrän omiin ruukkuihin kasvamaan.

Kesäsuunnitelmina meillä on mennä heinäkuun alussa ikaalisiin kun saimme tuetun perheloman. Vähän jännittää kun ei olla koko sakilla oltu kunnon kesälomalla koskaan. Muutamanviikonpäästä mennään käymään toivosen eläinpuistossa kävliällä. Sinne on parempi mennä heti alkukesästä niin ei ole vielä kauhean likaantunut eläinten jätöksistä ne missä eläimet on.

Meillä onkin sitten ne 2v synttäritkin muutaman viikon päästä. Täytyy kutsukortit laittaa heti ensi maanantaina postiin. Luultavasti pidämme 8.6 eli sunnuntaina synttärit. Muuten sattuisi viikolle ja ei varmaan monikaan pääsisi synttäreille. Kakkua sun muita tarjottavia en ole kerinnyt yhtään miettiä vielä.
Lahja meillä on valmiina ollut ostettuna ainakin kuukauden ajan.

Nyt kossia laittaan päiväunille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti