tiistai 28. tammikuuta 2014

Oksennusta ja näppylää.

Se alkoi sitten meidän viikko eilen esikoisen oksentamisella. Aamulla herätin normaalisti ylös ja aamutoimien jälkeen eskaritaksille. Koululta soittivat että oli oksentanut taksissa. Noh siihä oli sitten homma saada poika kotiin kun ei itellä ollu mahdollisuutta hakea. Mutta onneksi taksin saivat hommattua koulusta ja toi pojan kotiin. Nyt on sitte pari päivää kotona. Ei ole oksennellut yhtään. Kipeää mahaa välillä valittaa.

Mulla on vieläki jotain häikkää kurkussa. Kumma juttu. Ei silti muita oireita ollenkaan.

Pienempi poika on päikkäreillä. Hänen ihossa on pikkusta näppylää. En muista olenko aiemmin kirjoittanut siitä. Luulin sen johtuvan paidasta tai sitten vaipasta, mutta en nyt osaa sitten sanoa mistä lopen johtuu. Siitä en ole minnekkään soitellut kun kuitenkin tk:sta käskisivät seurata. Olen muutenki odotellut lastenneuvolasta soittoa että saisi puolitoista vuotis neuvolan lääkäri ajan. Aikoivat ottaa itse yhteyttä, mutta eipä ole kuulunut. Olisin soitanut tänään mutta en muistanut aikanaan ja nyt on soittoaika jo mennyt. Se ei ole meillä kuin 12-13 aikana.

Eilen tuli työkkäristä työkutsu lappu. Oli tuonne naapurikuntaan. Harmi vaan kun kulku yhteydet ei oikein siltä osin pelaa ja en saa lapsia hoitoon niin että pääsisin kulkemaan siellä.

Kuulemisiin taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti