maanantai 20. tammikuuta 2014

Joululahjapostaus.

Ihanan lumista ja kylmää talvipäivää :)
Mä niin tykkään lumesta ja lumikuuraisista puista. On kauniin valkoista.
Viimeviikon Step kurssi oli mukava. Oli paljon paremmat biisit. Paljon oli jalkojen lihasjuttuja ja seuraavana päivänä mulla oli etureidet kipeenä. Edelleev vaivaa pikku flunssa. Kurkkua alkaa iltaisin ahdistamaan ja edelleen kun nielasee ni tuntuu että kurkku olis turvoksissa.
Muut meillä on vielä säästyny flunssalta. Vaikka olihan nuoremmalla pojalla yhden vuorokauden kuume mutta se meni sillä ohi.
Mutta nyt joululahjapostausta.......
Elikkäs pukki toi mulle yöpaidan, ihanan mustan liivin jossa karvareunus ja sellasta hörhelöäkin, puseron, ilmakihartimen erilaisilla vaihdettavilla päillä, mini höyrysilitysraudan, karkkia, potkukelkan, ja... kaikenlaista.. tässäpä kuvia myös muista lahjoistani:

Tällainen ihana rannekoru jossa pieniä sydämmiä.

Tässä on rannekoru jossa siis kolme rannekorua ja sydän ja nauhaa.

Sitten toinen on kaulakoru jossa tuollaisia sinisiä ja vihreitä kiviä sekä helmiä lisäksi. Ihanat värit mielestäni.

Violetti ihana tuikusomiste sekä pienempiä tuikkukippoja Hope, Love ja Dream teksteillä. Nämäkin sisäpuolelta liloja. Sain myös toiset kolme samanlaista joissa pinkki sisäväritys. Tuo kippojen alla oleva palkintolautanen on perintönä saatu, muistaakeni taitaa olla kummisedän peruja.


Tuoksupakkaus jossa vartalotuoksu spray sekä hajuvesi.

Kaksi voide purkkia. Olen käyttänyt näitä kasvovoiteena. Ovat koostumukseltaan yhtä paksuja ja samanlaisia kuin nivea niissä metallipurkeissa mutta näissä on tuoksua.


Sain myös tälläisen roikkuvan tuikkutelineen joka on perhonen muodoltaan. Näihinhän saa ostetua noita värillisiä kippoja jos jonkin värisiä. Toki näihin sopii myös monia lasikippoja jotka eivät ole tarkoitettuja näihin. Esim nuo minun tekstillä olevat kipot sopii mutta ovat sen verran korkeita että tulee tuo perhosen mettalliosa niin lähelle kippoa että varmaan mustuisi ja kuumenisi tuikun lämmöstä. 

Sain myös uuden käsilaukun jota en ole vielä käyttänyt. Kivan kimmeltävä kangas tässä laukussa. Ei näy oikein kuvassa. Tämä on  paremminkin sellainen juhlalaukku, kuin päivittäin käytettävä. Tänne ei juurikaan mahdu kuin puhelin, avaimet ja hieman muuta. 

Viimeisenä kuvana mun pukilta saamani Lumia 520. Tuli kyllä tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti