keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kipiää käy kurkkuun.

Odottamani joulu oli ja meni ja nyt ollaan jo tammikuun puolessa välissä KÄÄK!
Meillä oli jouluaattona 5 vierasta ja tietysti pukkikin kävi :) Monenlaista mukavaa sain lahjaksi joista kuvapostaus myöhemmin. Uuttavuotta olimme vastaanottamassa kalajoella hiekkasärkillä jossa raketit kävimme katsomassa. Äitini oli myös mukana. Lapset jaksoi ihmeen hyvin valvoa puoleen yöhön kun nuorempi oli nukkunut kahdet unet. Vanhempi ei nukkunut mutta hyvin hänkin jaksoi. Simahti kyllä rakettien jälkeen autoon. Minulla itsellä on jo toista viikkoa flunnssa päällä. Ensin oli kuumetta ja nyt on kurkku taas kipeenä ja ahdistava vanteentuntoinen kipu kurkussa.
Pienempipoikakin oli yhden illan kuumeessa. Hänestä on tullut jo ennen joulua huono syömään. Ennen söi todella reippaasti ja itse lautasen tyhjäksi. Nyt hän kaataa kaikki juomat ruokaan ja lautasen pöydälle. Ei käytä lusikkaa vaan käsin soosaa ruuan kanssa. Sitä on pitkin pöytää ja pojan tukassaki. Huh
Nyt täytyy taas herätä aamulla seitsemältä ylös ja tottua tähän vanhemman pojan herätykseen ja saada hänet aamulla taksiin. Sekin on oma operaationsa. Huomenna alkaisi taas tauolla ollut Step-jumppa. saa nähdä onko minusta sinne enää. Mulla alko se jo niin tökkiin marraskuussa ku se musiikki oli ihan huonoa ja tympi monta kertaa sitä samaa ohjelmaa tehä. Mä kaipaan vaihtelua jo kolmannen kerran jälkeen. Tosin mullaon ni huono kunto etten jaksa tehä mitää punnerruksia ja jalkakyykytki ottaa polviin että ei hirveesti sellaset kiinnosta mutta muuten askelsarjat on kivoja. Pitääkai sinne mennä opetteleen uuet askelkuviot ku on maksanukki sen kurssin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti