tiistai 2. lokakuuta 2012

Sateista tiistaita

En ole kerennyt kirjoitella niin kauheen usein kun olin kauhean väsynyt viimeviikolla.
Nyt tämä viikko menee että olen vauvan kanssa ja vauvan isä aamuvuorossa töissä.
Eilen kävin pitkän vaunulenkin vauvan papalla kylässä poimimassa omenoita. Niistä en ole vielä miettinyt mitä tekisin.
Kotiin palatessa meillä kävi vieras ja vauvan isä palasi töistä. Lähdimme käymään illemmalla ruokakaupassa hakemaan viikon tarvikkeet... heh menee muutama pv ja ihmetellään taas miten jääkaappi on tyhjä.

Tänään on iltapäivällä vauvan 4kk neuvola. toivottavasti ei sataisi vettä kun pitää mennä vaunuilla sinne. Onneksi meiltä ei ole silti ku ehkä kilsa matkaa.

Tilasin viherpeukaloilta liljojen sipuleita ja tulppaanien. Nekin pitäisi saada maahan, kun vaan tietäisi että mihin ja miten ne laittaa. Niitä kun on monta kymmentä. Mun tuurilla ne ei ees onnistu. Keväällä istutin syysleimun juurakoita ja niistä ei tullu kyllä mitään. Nekin oli vielä nii kalliitakin :( kyllä harmittaa.

Nyt pyykinpesuun... tahtoo kodinhoitohuoneen....

2 kommenttia:

  1. Heippa :) oon sun juttuja lukenu, muttei ole tullut kommentoitua mitään...kerran yritin, vaan mää en saanu sitä kommenttia lähtemään tabletilla :D Siellä vauva kasvaa kovaa kyytiä :) mietin tuota edellistä päivitystä lukiessa, että auttaisko jos ottaisit isomman mukaan touhuihin ja kehuisit paljon? Jos jättää negatiivisen palautteen antamatta ja keskittyy kiinnittämään huomion vain niihin hyviin juttuihin niin lapsi huomaa kuinka mukavaa se on, molemmille :) Voimia ja jaksamista sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sitäkin kyllä yrittäny ja tulee itsekin juottamaan tuttipullosta ja vaipanvaihtoa seuraamaan. Kovastikannustan kun puuhaa jotain mutta ei näy auttavan kun on niin menevä poika. Ollaan jouduttu suunnitella jonkinlaista parempaa lukkoa ettei pääse karkaamaan omia aikojaan pihalle. Häntä ei voi jättä sinne valvomatta kun karkaa tiellekin. Kovin kyllä vinkkejä ja apua otetaan vastaan jotta löyryisi helpotusta

      Poista