perjantai 12. lokakuuta 2012

Meillä sairastetaan

Noniin. meillä esikoinen sairastaa ja itekki siinä sivussa vähän.
Hoitopaikassa on ollut angiinaa ja nyt joku semmoinen pöpö on varmaan meilläkin. Esikoisella silmät rähmineet öisin ja kurkkasin nielua keskiviikkona ja oli aika karseen näkönen. Ihat turvonnut ja katteinen.
Sisätiloissa nyt sitte oltu. Tänään olisi ollut hoito päivä esikoisella mutta peruin sen eilen. Käytiin aamulla tk:ssa sairaanhoitajan luona ja oli siinä hommaa pidellä lasta näytteiden oton ajan ym. Hän kun ei millään olisi antanut tehdä mitään. Saatiin otettua sitten pari näytettä mutta niihin tuli jostakin verta. Pikatesti ei näyttänyt mitään, mutta maanantaina soitetaan viljelyvastausta. Kuumetta on tänään noussut vähän päälle 38.

Itsellä on ollu toista viikkoa ikenet kipeänä ja nyt on kieleenkin tullut rakkula. Kurkku ja kitalakikin on kipeänä. Toivon vaan ettei vauvaan tartu.

Eilen aloittelin tämän talven kutomis hommia. Tuskin saan niitä edes valmiiksi vuodessa XD
Mutta aloitin säärystintä kutomaan iltatyönä kun lapset nukkuu. Väreinä valkoinen ja vaaleanpunainen.

Tämän viikon olen siis ollut yöt lasten kanssa kun vauvan isä on yövuorossa töissä ja sama jatkuu viikonlopun, mutta hän onkin ilta kymmenestä aamu kymmeneen.. eli rankkaa minulle olla lasten kanssa päivällä kun hän nukkuu. Ensiviikon sitten saa olla kotona kun tekee tuon viikonloppu vuoron.

Mun tekisi kauheasti mieli maalata. Viimes maalailin täällä seiniä melkein 2,5 vuotta sitte ja nyt ne alkaa jo kyllästyttään. Haluaisin maalata harmaalla olkkarin seinät ja tuolta eteisestä kun sinne nuo seinät jatkuu. Oviin ja ikkunoihin listat ja ne maalata kunnolla valkoisiksi. No saahan sitä haaveilla. Nyt ei oo rahaa kyllä yhtää ylimääräistä.

Taidan alkaa tekemään sitä aloittamaani kujelma työtä ennen kuin meen nukkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti