keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kai se talvi tulee ihan kohta :)

Jee kohta on joulu XD

Ootan kauheesti jouluu ja talvea. Oon ihan joulu ihminen... Meiän takapihalta näkyy naapuri rivariin ja sinne on ilmestyny taakse kirkkaat valot jo ulos. Niitä on kiva kattella makkarin ikkunasta.
Meillä poltellaan paljon kynttilöotä ja etenkin tuo vauvan isä niitä polttaa :)
Teen pilttipurkeista tuikkulyhtyjä tai jotain sellaisia kun saan haettua rautalankaa niihin.

Vauva voi hyvin ja esikoinenkin alkaa parantua. Kuumetta hänellä ei ole mutta vieläkin nielu turvoksissa. ei silti valita syödessä sitä lainkaan.
Vauva parasta aikaa nukkuu yöunia. Soseet menee helposti alas. Hienosti suuta aukaisee :)
Ainut että kunnon kakkaa ei ole tullut moneen päivään mutta en sellaisesta panikoi kun tiedän että se on aivan normaalia vaikka olis yli viikonkin kakkaamatta ja vauva ei ole yhtään kipeän eikä vaikean oloinen. Varmaan huomenna räjähtää kunnon kakat XD

Oon muutenki sellainen etten silt panikoi mistään. säikähtää hetkellisesti, mutta sit kokoon itteni. Lääkäriinki meen jos on ihan oikeesti sellainen pakko tarve etten itse enää pysty kotona hoitamaan itteeni esimerkiks. Mulla tuli alkukesästä sormeen ihan kauhee iso haava veitsestä. Siitä tuli ihan kauhiasti verta ympäri lattioita. Vauvan isä oli järkyttyny ja meinas että ny pakko lähtee päivystykseen, ku oli ilta aikaki mutta en mä minnekkää lähteny. Kyllä mä varmaa useemman viikon sitä sormee puhdistelin ja hoidin ja niin siitä vaan tuli vielä ok paitti tuntohermot on vioittunut, eli en tunne sillä sormenpäällä kunnolla siitäkohtaa missä on arpi. ei se arpikaan paljon näy siitä enää. Mut puolet oli sormenpäästä auki ja melko syvästi. Se sormenpää paisu varmaa kahen kokoiseksi.

Kai sitä on vähä pakkoki pystyä toimimaan sellaisissa tilanteissa jossa on avohaavoja yms, että niitä pystyy ja kykenee hoitamaan ihan siinäkin työssä mihin on koulutus.

Toivottavasti kukaan ei menettäny yöunia tolla edellisellä.

Mut palaillaan taas :) Yritän jossain vaiheessa laittaa jotain kuvia lisää.... mistähän sitä laittaisi...???


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti