keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Haluan laihtua!

Mä haluan niin laihtua nää ylimääräiset kilot pois. 10 kiloa vähintään pitäisi saada pois. Mulle on jääny kaikki raskauskilot :( Esikoisesta taas ei jääny ollenkaan.
Silloin kyllä liikuin enemmän ja kävin jumpassa. Nyt sitä jumppaa ei ole täällä minne haluaisin ja on vaikea itekseen alkaa jumppaileen.

Muutamia paiviä olen välillä seuraillen kaloreita mutta sitte mä unohdan oikeesti koko homman. Jos tän päivän syömiset laskis tähän mennessä olis kalorit käytetty tänään. No jospa sitä illalla tomaattikeittoa vaikka kun paseeratussa tomaatissa ei niin hirveesti ole kaloreita.

Ainiin mullekki tuli eilen silmätulehduksen oireet illalla. Laitoinki ennen nukkumaan menoa samaa lääkettä mitä vauvalle määrättiin. Yö oli kauhean vaikea. Aamuyöllä oli silmä kuivunu rähmästä kiinni. Kävin sitte puhdisteleen silmän rähmästä. Päivän mittaan ollu ihan ok.

Vauva oppi eilen konttaamaan ja meniki lujaa. Laitoinki hänet sänkyyn kun huusi vaan eikä ruokakaan oikein maistunu. Leikki kyllä lattialla leluillaan sen verran vauhdikkaasti että taisi yli väsy tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti