sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Vauvan oma nurkkaus.

Laitanpa tähän kuvan vauvan nurkkauksesta meidän makuuhuoneessa.
Äitiyspakkauksen koppa valmiiksi pedattuna. Babystylestä tilaamani hoitotaso, joka parhaiten sopii olemaan tuossa nurkka päädyssä. Kokeilin aiemmin kopan kanssa toisinpäin mutta taso tulee niin paljon ulos pinnasängyn reunasta että käveleminen oli vaikeaa parisängyn ja tuon tason välistä joten päädyin laittamaan sen tuohon nurkkaan. Meillä muuten kissa on jo testannut tuon hoitotason. Löysin kissan sieltä tasolta eilen nukkumasta.

Suunnittelin etten osta vauvalle toppahaalaria mutta toisin kävi. Ä-pakkakuksen haalari on niin iso, ettei sitä tarvi kuin ehkä loppu keväästä, jos sittenkään. Ostin 62 kokoisen Chiraf haalarin. Valittavana oli joko kelta sävyinen, sini sävyinen tai vaal.pun.sävyinen. Valitsin siniawn sävyltään koska keltasesta en oikein tykännyt ja vaal.pun on niin tyttöjen ja kun ei tiedetä kumpi tulossa, niin minusta se sininen kuitenkin sopii molemmille sukupuolille paremmin kuin vaal.pun.  Laitan tähän kuvan haalarista ja vieressä vertauksena ä-pakkauksen toppahaalari.
Haalari näyttäisi olevan jotain 10 senttiä pienempi mitä ä-pakkauksen haalari. Vetoketjut menee tuossa heijastin tereiden mukaisesti melko alas lahkeisiin. Olen kyllä tyytyväinen tuohon ostokseen.

Huomatkaa myös meidän hieno pussilakana haalareiden alla  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti