tiistai 23. syyskuuta 2014

Alkaa olla valmista.

Esikoisen 7v synttärit vietettiin puolenkuun paikkeilla. Hän sai toivomansa barbababa kakun. Muuten onnistui ihan kivasti kakku, paitsi muutamia värejä minulla ei ollut ja en saanut pastaväreillä sekoitettuakaan niitä vaikka kuin yritin. Tälläkertaa kaku välissä oli punaposki pilttiä, vadelmia ja vanhanajan vailjakastike pussista tehty mössö. Kuvan laitan myöhemmin kakusta kun ei nyt ole vieressä muistikorttia.

Olen nyt ottanut aamulla ja illalla Maltofer rauta purutabletin. Aamulla otan myös folaattivalmisteen. En osaa sanoa onko vointi yhtään kohentunut. Vielä saattaa sohvalla istuessakin alkaa huimata niin että alkaa kallistumaan itsestään. Mutta eipä ne nopeaa vaikutakaan.
Suu minulla oli monta viikkoa huonossa kunnossa. Haavaumia ja kielen sivuilla kipeitä ja turvonneita nystyröitä. Kurkku oli raastavan kipeä syödessä. Suu on nyt parantunut. Auttoikohan tuo rautalisä ja folaatti suun paranemiseen... suunnittelin lääkärille menoa mutta onneksi parantui.

Babystylen tilauskin on saapunut ajat sitten ja olen testaillut hoitotason sopivuutta pinnasänkyyn. Aika kapeaksi meee kulku ja vauvanhoito kun ei tahdo mahtua sängyn ja hoitotason väliin. Täytyy vielä suunnitella josko pinnasänkyä siirtää kokonaa eri kohtaan. Sängyn jalkopääpuolella olisi paremmin tilaa mutta siellä on  tällähetkellä 2v pojan pinnasänky.

Nyt alkaa olla kaikki muuten valmiina vauvan tuloon. Taitaa olla ainoat mitä puuttuu nan1 korvikemaidot, koska en imetä. Pari pakettia 1 koon vaippoja hain viimeviikonloppuna sekä ensitutit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti