sunnuntai 3. elokuuta 2014

Vauvatavara haalintaa.

Löysin Tori.fi sivuston kautta Emmaljungan tuplarattaat, jotka kävimme ostamassa joku aika sitten. Tuskin niille kovasti käyttöä on, mutta jos tulee tarve että täytyy päästä jonnekki niin saa pienemmän pojan vauvan kanssa kyytiin.Löysin sattumalta samaa väriä olevan Emmaljungan kantokopankin Tori.fi sivulta ja piti äkkiä se ostaa, kun en halunnut erilaista vaunuihin.

Pienemmällä pojalla on vielä vesirokosta kuivanneita rupeja. Toivottavatsi ei jää mitää suurempia arpeja ainakaan kasvoihin :/

Tuurin reissulla käytiin. Eilen tultiin kotiin, eli yksi yö oltiin siellä. Ostin tuttipullojen mikrosteriloijan, muutaman kosteussuojan sänkyyn, 5 tuttipulloa ja vauvamuisto kirjan. Usein niitä saa lahjaksi sitte ristiäisten aikaan, muttaku niissä kirjoissa alkaa jutut kun oottaa vauvaa niin mukava laittaa sinne ylös asioita.

Leikkimökkiin ostin myös jotain pientä... hyllyn ja koristetta.

Joululahjoja muutamia lapsille valmiiksi hankittiin. Täytyy ne paketoida valmiiksi ja laittaa listaan ylös mitä on ostanut, kun ei kuitenkaan muista ennen joulua kun ostelee lisää lahjoja.

Vanhempi poika valitsi uuden koulurepun, penaalin ja kyniä... mallia Turtles!

Vauvanvaatetta katselin mutta ei löytynyt mieluisia ja sitäpaitsi meillä niitä on niin paljon että jää varmasti käyttämättä osa, niinkuin viimeksikin kävi. Löytyy sellaisia neutraaleja että sopii pojalle ja tytölle. Isommat vaatteet onkin sitte poikien selvästi, että jos tyttö tulee niin jotain hepenettä sitten täytyy ostaa kun kasvaa. Mut sen näkee sitten kun laps on syntynyt. Vielä olis jotain 15 viikkoa aikaa oottaa ja keksiä ratkaisu siihenki et kuka tulee ammaksi kun lähetään laitokselle... ei oo hajuakaan....  Toivottavasti ei tarttis yksin mennä kuitenkaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti