tiistai 10. syyskuuta 2013

Tällästä meillä nykyään.

Meillä päivät menee nykyään niin että aamulla herätään ylös kuuden jälkeen.. tai siis minä herään nuoremman pojan kanssa. Vanhempi poika herätetään viikolla ylös 7:15 jos kouluun menee. Sitten puuhaillaan koti hommia, leikitään pikkukossin kanssa/ulkoillaan.
Puolenpäivän aikoihin annan lounas ruoan ja sitten potan kautta päikkäreille. Meillä ei vielä suju okein pikkukossilla tuo itse syöminen. Kylläkin oma lusikka on mukana syönti hetkillä ja välillä menee suuhunkin mutta ei kunnon otteella vielä pidä lusikkaa. Kovasti hän on alkanu höpöttämään ja puhuukin jo monia sanoja ja sanoopa jo hyvää yötäkin :)

Sitten yhden aikoihin vanhempipoika tulee koulusta ja leikkii aikapaljon ulkosalla, ja varsinkin meidän leikkimökissä :) joka on vielä hiukan kesken, eli maalia puuttuu vähä sisältä ja terassilaudat mutta ei enää viitsi maalata ku kestää se kuivuminen nii kauan näin syksyllä.

Iltapäivällä pikkukossi herää siinä 2-3 tunnin unien jälkeen ja alkaa touhuamaan joko omilla leluillaan tai mitä ikinä keksiikään... Eilen käytiin iltapäivällä kävelyllä, pikkukossi rattaissa ja mentiin leikkikentälle hetkeksi touhuamaan. Siellä ei kyllä ole koko kesänä tullut käytyä. Ennen siellä olikin monenlaisia leikkivehkeitä, mutta eipä enää. Saisivat hommata kunnalta uusia, esim ison liukumäen/rimpuilutelineen jollanen ennen siellä oli mutta purkivat pois ku oli jo aika huono.

Päivällis ruokaa alan sitte laittaan kun näyttää että alkaa olla nälkä pojilla. Meillä kumpiki poika tykkää varsinki kala ruoista. Tänään aattelin laittaa ihan perunoita, kalapuikkoja ja kylmän sinappi-kurkku kermaviili kastikkeen... josta tykkään iha sikana just noitten sei kala tuotteiden kans miksei muunki kalankaa passaa. Eli kermaviiliä, siihen sinappikurkkusalaattia  ja maun mukaan sit suolaa :) eli vähä tällanen iisi tartarkastike tyyppinen juttu.

Illalla seitsemän jälkeen aletaan touhuamaan iltapalaa, hammaspesut ja kasilta nukkumaan kumpiki poika.
Ja sit onki sitä "omaa aikaa" hah eli mitä se on.. ei voi mitää kovin äänekästä tehdä ku pojat nukkuu... eli aikalailla se on sit netti surffailua, tv katteluu tai jotain käsityön tekemistä. Ekaks yleensä kerään pienemmän pojan lelut olkkarin lattialta laatikkoon. Ostettii maanantaina lidlistä niitä mainoksessa olleita säilytys penkkejä kaksi joista toinen on olkkarissa just noita leluja varten ja oon tykänny. Itte kasasin ja on muuten tukevan oloinen. n 40€ maksoi. Toinen penkki on viel kasaamatta.. ku keksin sille vaan paikan ;)

 Eli semmosta meillä ollu nyt alkuviikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti